Maak kennis met Valeria Caiati, environmental engineer en onderzoeker voor MaaS

30 januari 2019

Binnen het SCRIPTS-project doen verschillende wetenschappelijke onderzoekers onderzoek naar Mobility as a Service (MaaS). De afgelopen tijd zijn deze onderzoekers, met verschillende nationaliteiten en expertises, geïnterviewd over hun onderzoek. Vandaag sluit Valeria Caiati uit Italië de serie af.

 • GettyImages-862180008.jpg
  Infographic Breng Flex

  Hoe is 2018 voor Breng flex verlopen? Die vraag wordt beantwoord in de tweede monitoring en evaluatie van Breng flex, uitgevoerd door de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). In deze infographic presenteren we de hoofdpunten uit de bevindingen.

 • MaaS_SCRIPTS_afbeelding_blog_sacha_van_hal.jpg (1)
  Anna-Maria Feneri onderzoekt de menselijke kant van MaaS

  Binnen het SCRIPTS-project doen verschillende wetenschappelijke onderzoekers onderzoek naar Mobility as a Service (MaaS). De komende paar weken worden deze onderzoekers, met verschillende nationaliteiten en expertises, geïnterviewd over hun onderzoek. Vandaag is Anna-Maria Feneri uit Griekenland aan de beurt.

 • CiTG_faculteit-1280x600-c-center.jpg
  SCRIPTS onderzoeker krijgt prestigieuze beurs van 1,5 miljoen euro voor MaaS-onderzoek
  Trampe Debra foto1.jpg Debra Trampe - 24 oktober 2018

  SCRIPTS-onderzoeker en universitair docent aan de TU Delft Oded Cats heeft van de Europese Onderzoeksraad een bedrag van 1,5 miljoen euro ontvangen voor een vijfjarig onderzoeksprogramma waarin MaaS centraal staat. De zogenaamde ERC Starting Grant is bedoeld om wetenschappers te ondersteunen die nog aan het begin van hun carrière staan, maar al uitstekend werk hebben geleverd.

 • MaaS_SCRIPTS_afbeelding_blog_sacha_van_hal.jpg (1)
  Hoe kan MaaS gecommuniceerd worden richting consumenten?

  Het concept ‘Mobility-as-a-Service’ is voor buitenstaanders soms lastig te begrijpen. Is het desondanks toch als totaalconcept te communiceren richting consumenten? En zo ja, hoe dan? Met deze vraag heeft het HAN lectoraat Human Communication Development (HCD) zich het afgelopen half jaar beziggehouden, in samenwerking met GoAbout en het Breng Kenniscentrum – beiden partners in het SCRIPTS-project waar ook de HAN in participeert.